W ciągu czterech dni stoisko AG FOODS i Enzo Bencini odwiedziły setki klientów – niektórzy chcieli tylko spróbować naszych kaw lub zrębków, inni omawiali z nami możliwą współpracę. Wiele osób pytało o nasze ekspresy do kawy Rancilio, używaliśmy nowego urządzenia Classe 20, w którym każda głowica ekspresu może mieć ustawioną inną temperaturę.
Omawialiśmy również technologię mleczną Lattiz, która pomaga zakładom Horeca w wydawaniu ustandaryzowanej mlecznej pianki do takich kaw jak cappuccino czy Caffè Latte. Goście zwrócili również uwagę na nasze nowe stożkowe mieszalniki i frapownice Samixir, które jako jedni z pierwszych sprowadziliśmy z targów HOST w Mediolanie. Na koniec rozmawialiśmy o nowych smakach naszych zrębków, takich jak mango i kaktus.
Dziękujemy wszystkim odwiedzającym za wizytę na naszym stoisku i czekamy na możliwe przyszłe współprace.