Picie za pomocą technologii ma wiele zalet w jadalni

Już drugi rok w naszej jadalni korzystamy z podwójnego wanny z hydromasażem (każdy pojemnik ma pojemność 12 litrów). Wcześniej korzystaliśmy z systemu „klasycznego”. Kucharze nalewali napoje do szklanek, spędzali dużo czasu, a potem pili w jadalni podczas wydatków, na przykład półtorej godziny. Kiedy chciał dodać posiłek z wyżywieniem, musiał poprosić o okno.

Zmiana tego systemu była jednym z priorytetów po moim przybyciu, a w tym czasie zwiększyliśmy liczbę internautów i potrzebowaliśmy uwolnienia rąk.

Picie za pomocą technologii ma dla nas wiele plusów – oszczędza czas, oszczędza wymagania pracy, zapewnia podstawowe standardy higieny. Ponieważ potrafimy pięknie reagować na bieżące zużycie, oszczędzamy także wodę i surowce.

Używamy mocnych 100% koncentratów, a dzięki rozdrabniaczowi napoje są zawsze świeże i chrupiące. A dzieci same nalewają, po wypiciu nie odkładają szklanki i nie biegają za innymi, oszczędzając w zasadzie wodę i energię na umycie kubków.

Napoje są bardzo smaczne, najpopularniejszy jest Tropic, o drugie miejsce walczyła nowość mango, a na trzecim miejscu znalazło się czyste jabłko. Nauczyciele są popularni wśród buraków i jabłek.

Wspaniałą rzeczą jest to, że zlecanie tej przydatnej technologii na zewnątrz nic nas nie kosztuje, surowiec bierzemy od Ag Foods, a on dostarcza go nam za darmo.

Dla mnie Whirlpool Cofrimell to świetna rzecz, bez niego nie chcielibyśmy pracować w stołówce, w 100% polecamy ją każdej szkolnej stołówce!

Kierownik stołówki szkolnej, Bzovík

Od dawna stosujemy technologię napojów w jadalni. Na początku korzystaliśmy z grzejnika jednokomorowego, a gdy jego żywotność dobiegła końca, wybraliśmy nowy dwukomorowy.

Niewątpliwą zaletą tego rozwiązania jest fakt, że napoje w żaden sposób nie ograniczają pracowników. Czasem po prostu dodajemy wodę według aktualnego zużycia.

Poza tym dzieci bardzo lubią wszelkie napoje owocowe, obecnie najpopularniejsze jest chyba mango.

Whirlpoole Corfimell są zdecydowanie godne polecenia każdemu menadżerowi stołówki, to zdecydowanie krok naprzód.

Kierownik stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej w Tlmače